• Home
  • /
  • Egyéb
  • /
  • Szívhez szóló, személyre szabott ajándék 2 perc alatt? Lehetséges neked is!

Szívhez szóló, személyre szabott ajándék 2 perc alatt? Lehetséges neked is!

Te is sokszor vagy gondban az ajándékozással? Senkinek sem könnyű feladat, pedig a mondás szerint jobb adni, mint kapni. Az ajándékozás még sem könnyű feladat, hogy ajándékunk egyszerre legyen kedves és személyre szabott, ne csak egy újabb porfogó kacat legyen a megajándékozott számára, hanem szívének kedves, egyedi személyes örök emléket ajándékozzunk.

A nagyajandek.hu oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy ne csak az ajándékozást tegyük egyszerűbbé, és szuper gyorssá, hanem az elérhető ajándéktárgyakra fotónyomatot készítünk, így lesz az ajándékod teljesen egyedi és személyre szabott.

És hogy mindezt milyen egyszerűen teheted meg? Látogass el oldalunkra, és attól függően ki a megajándékozott, válassz egy számára kedves önmagában is szuper ajándéktárgyat, tölts fel egy vagy több fotót, és ha tetszik a fotózott termék, azonnal teheted is a kosárba.
Ehhez semmiféle szoftvert vagy alkalmazást nem szükséges letöltened és telepítened, a teljes folyamat oldalunkon keresztül történik.

Álljon itt röviden, hogy kinek és milyen ajándéktárgyakat tudsz nálunk két perc alatt fényképpel egyedivé varázsolni:
A szerelmednek, a tesódnak, barátodnak, családodnak, osztályodnak, tanárodnak, válassz egy hűtőmágnest, egérpadot, bögrét, faliórát, fotókristályt, vagy falinaptárt, könyvjelzőt, kötényt, párnát, kulcstartót és add hozzá a kreativitásodat, és a telefonod fotóalbumában rejtőző legszuperebb fotóidat, és kezdj hozzá most egyedi fényképes ajándékod elkészítésének. Ezzel garantáltan személyre szabod az ajándékozás élményét.
Ha elkészültél a termékekkel, mivel az áraink a földön járnak, így megelőlegezzük a többes számot, egy gyors adatkitöltéssel el is küldheted a rendelésedet, amiről pdf-ben a rendelt termékek előnézeti képével, és a rendelésed adataival kapott összesítővel várhatod, hogy 1-2 munkanapon belül átvedd a megrendelt fényképes ajándékokat.

Gyere és győződj meg róla még ma, hogy ilyen gyorsan és ilyen kedvező áron, valódi szívhez szóló személyes ajándékkal lepheted meg szeretteidet! 🙂

Ne feledd….egy kis ajándék senkinek sem árt! 🙂