• Home
  • /
  • Ajándék ötletek
  • /
  • Egyedi fényképes, személyre szóló borosüvegdoboz, avagy a stílusos ajándékozás titka!
Fényképes borosüvegdoboz

Egyedi fényképes, személyre szóló borosüvegdoboz, avagy a stílusos ajándékozás titka!

Az egyedi fényképes, szöveges borosüvegdobozt neked találták ki, ha sok férfi ismerősöd van és egy-egy ünnep, rendezvény, vagy ajándékozás alkalmával gondban vagy a megfelelő és stílusos ajándék kiválasztásában.

Fényképes borosüvegdoboz

Mostantól könnyen és gyorsan ajándékozhatsz meg bárkit egy üveg jó fajta borral! De ha nem szeretnéd, hogy a borod egyszerűen, a szekrény tetején végezze, a többi ajándékba kapott bor között, akkor tedd teljesen egyedivé és személyessé az ajándékodat.

Ehhez elhoztuk neked, a minőségi fából készült borosüveg tartókat, amiket ízlésed szerint személyre szabhatsz, fényképpel, szöveggel, jó kívánsággal, így már nem szimplán csak egy üveg bort adsz ajándékba, hanem maradandó és a szívnek kedves értékálló kedvességet.

Válaszd ki a neked leginkább tetsző egyedi borosüveg tartót és pár kattintással készíts el egy személyre szóló, időtálló, mindig rád emlékeztető díszdobozt.

Egyedi borosüveg dobozaink, amit teljesen személyre szabhatsz, fából készült, minőségi, és időtálló borosüveg tartók, melyeknek az előlapjára kerülnek az általad feltöltött személyes fotók, idézetek, jókívánságok.

Pár tippel segítünk, hogy alkalomtól függetlenül, milyen megoldásokkal tehetsz különlegessé egy palack ajándék bort.

Születésnapi borosüvegdoboz
Születésnapi borosüvegdoboz

Születésnapra találsz fix, „Happy Birthday”, vagy „Boldog születésnapot!” felirattal borosüveg dobozt, ezt egészítheted ki az ünnepelt nevével, a születésnap évszámával, vagy egyedi, saját jókívánságoddal.

Családi eseményekre, fix egyedi mintával ellátott borosüveg tartót is rendelhetsz, egy rövid idézettel, és a köszöntők nevével egyedivé téve.

Szerelmednek találsz LOVE feliratos dobozt is, amihez már csak a Te személyes szerelmes üzenetedet, és egy üveggel a kedvenc borából kell hozzátenned, hogy meglepd Őt, amikor csak akarod.

A legegyedibb hatást ugyanakkor azzal éred el, ha fényképpel is kérhető változatot választasz, ráteszel egy vagy több szuper fényképet a családról, a megajándékozottról, vagy házikedvenceiről, így amikor csak ránéz a borosüveg tartóra, egy számára kedves személy mosolyog vissza rá.

Természetesen a fényképes változatok esetében, is kiegészíthető az ajándék egyedi felirattal vagy a megajándékozott nevével.

Ha ilyen egyedi és személyre szóló üzenetes, fényképes borosüveg tartóban ajándékozol bort, akkor egészen biztosan, még a többi ajándék bor között is, a Te ajándékod lesz a legkülönlegesebb bor mindegyik közül. És ez még akkor is így marad, amikor a bor már rég elfogyott 🙂