• Home
  • /
  • Ajándék ötletek
  • /
  • Fényképes fa hűtőmágnes, avagy hogyan dobd fel a hűtődet csodás fényképekkel?!
Egyedi fényképes hűtőmágnes

Fényképes fa hűtőmágnes, avagy hogyan dobd fel a hűtődet csodás fényképekkel?!

Manapság minden háztartásban díszíti pár egyedi hűtőmágnes a hűtőszekrényeket. Szinte elképzelhetetlen, hogy van olyan hűtőszekrény, amit ne ékesítene egy-két hűtőmágnes.

Fényképes fa hűtőmágnes
Fényképes fa hűtőmágnes

Legyen szó, vicces, ötletes, állatos, gyűjthető mesefigurás vagy valamilyen nyaralás emlékét idézőről a hűtőmágnesek napjainkra a konyhák, és a hűtőszekrények elengedhetetlen díszévé váltak.

Webáruházunkban mutatunk egy olyan egyedi és utánozhatatlan megoldást, amivel garantáltan olyan hűtőmágnesed lehet, amilyet egyetlen boltban sem tudsz megvásárolni.

Mégpedig azért nem, mert ezek mind egyedi, a szívednek vagy a megajándékozott szívének kedves fényképpel van díszítve.

Neked csak ki kell választanod a legjobban tetsző formát vagy képelosztást és indulhat is a móka.

Tölts fel egy vagy több képet, a kedvenceid vagy a megajándékozni kívánt szívednek kedves személy kedvenc fotói közül, és készíts teljesen egyedi, fényképes hűtőmágnest.

Fényképes fa hűtőmágnes
Fényképes fa hűtőmágnes

Hűtőmágneseink fából készültek, így súlyuk könnyű. Ha véletlenül leesik, kevésbé törik, mint kerámia, vagy keményebb műanyag társaik. Ne felejtsük el, sehol a világon nem kapható olyan hűtőmágnes, amelyiken Te vagy a családod, vagy cuki házi kedvenceitek mosolyognak vissza rátok.

Legyen szó akár a közelgő húsvétról, vagy anyák napjáról, születésnap, névnap, férfi vagy nő, mindegy ki a megajándékozott, mert mindenkinek tudsz olyan fotót tenni a hűtőmágnesére, ami a szívének kedves, így bármikor, ha csak rápillant, máris örömét leli benne.

Ezzel az ajándékkal, akárkit bármilyen alkalomból, igazán személyre szabott, egyedi, kedves ajándékkal tudsz meglepni.

Ne várj sokáig, keress szeretteidnek egy-egy személyre szóló fényképet, és ajándékozz mindenkinek egyedi fényképes fa hűtőmágnest, hogy amikor csak rápillantanak, Te és a kedves emlékek jussanak az eszükben, akkor is ha épp távol vagy tőlük.

Fényképes fa hűtőmágnes

De nem szükséges mindenképp ajándékba adnod! Ha Te magad is hűtőmágnes fanatikus vagy, akkor neked is remek lehetőség, a saját hűtőd dekorálására, ha a nyaralásaidról, szerelmeddel közös fotókról, családi emlékekről, készítesz magadnak egyedi fa fényképes hűtőmágneseket, hogy a konyhában ezek az emlékek mindig feldobják a napodat.

Egyre vigyázz! Annyira egyedi, és annyira cuki egy-egy szuper fotó a hűtődön, hogy ha nagyon belemerülsz, előbb utóbb a fotóalbumodban lévő képek legtöbbje a hűtőszekrényen fog díszelegni. De hát miért is ne?! Inkább a saját szeretteid, házi kedvenceid mosolyogjanak rád, a sok giccses műanyag hűtődekoráció helyett.