Fényképes ballagási szalagok

Közeleg az egyik szeretted, barátod ballagása, és valami különleges egyedi dologgal szeretnéd meglepni? Akkor neked a fényképes ballagási szalag a legjobb megoldás!

 

Fényképes ballagási szalag

Fényképes ballagási szalag

A ballagás egyik elengedhetetlen, és meghatározó eleme, a ballagási csokor. A diákok pedig sokszor versenyeznek, ki kapja a legszebb, a legszínesebb, vagy akár a legnagyobb csokrot, az osztályból, vagy az iskolából.

A színes, ám múlandó virágcsokrok mellett, méltatlanul kevés szó esik a ballagási szalagokról, holott ez az egyik olyan örök emlék erről a jeles eseményről, amit még sok év múlva is szívesen őrizgetünk a fontos emlékeink között, hiszen a ballagás életünk egyik fontos szakaszának, az iskolaévek lezárásának a megünneplése.

Egy ballagási szalag nem túl változatos, évek óta pár ismert idézet, és esetleg egy kedves kis figura, kutya, macska, bagoly díszíti, így a ballagási szalag kiválasztására kevesebb hangsúlyt fektetünk, mint a csokor színének és méretének fontosságára.

Ballagási szalagot, nagyon lesarkítva, a virágosnál kapható nem túl széles választékból, akár találomra is választhatunk, olyan egyformák és sablonosak, hogy sokszor még a rányomtatott idézetet sem nézzük meg, hisz úgysem mi ballagunk, ezért a szalagon lévő idézet nem nekünk szól.

Pedig az évek múlásával, családi nosztalgiázások, vagy az osztálytalálkozók alkalmával, amikor a csokor már megfakult, a ballagási plüssmacink a gyerkőcé lett, semmilyen más ennyire kézzelfogható emlékünk nem lesz a ballagásunkról, mint a csokrokról leszedett, gondosan összehajtott, és az emlékeink közé rejtett ballagási szalagok.

Az utóbbi években ezért nagy változást hozott, amikor megjelent a fényképes ballagási szalag, amit bármilyen fényképpel teljesen személyre szabottá és egyedivé tehetsz.

Fényképes ballagási szalag

Fényképes ballagási szalag

Ezek a szalagok teljesen azonosak a hagyományos ballagási szalagokkal, annyi különbséggel, hogy az egyik szárán egy ballagási idézet található, ám a szalag másik szárára, a szemüveges tudós bagoly, vagy a diplomaosztó sapkában ülő kutyus helyett, a ballagó fényképe, vagy bármilyen kedvenc fotója kerül, egy különleges eljárással. Ezzel teljesen személyes, egyedi szalaggal átkötött ballagási csokrot adhatsz át a ballagónak.

Ne várj a ballagásig, gyere, és próbáld ki, milyen egyszerűen, és gyorsan készíthetsz családtagod, barátod ballagására már most egyedi, fényképes ballagási szalagot. Válaszd ki a neked tetsző szalagot, töltsd fel a fotót amivel díszíteni szeretnéd a szalag másik szárát, és máris megrendelheted ezt a különleges, apró, de annál fontosabb ballagási kelléket.

+ 1 titkos és időhatékony ötlet számodra, ha fényképes ballagási szalagot rendelsz, úgy nálunk további különleges fényképes ballagási ajándékokat is egy helyről, kényelmesen tudsz beszerezni, hogy a ballagás napján ne a rohanásé, és a sorban állásé legyen a főszerep.

Ha ballagásra vagy hivatalos, intézd elegánsan! Rendelj már most fényképes ballagási szalagot, és egy különleges fényképes ballagási ajándékot, hogy a ballagás napján csak ráköttesd az egyedi szalagot a csokorra, és átadd egy fényképes ballagási ajándék kíséretében.