Egyedi ballagási bögrék

Neked is fejtörést okoz a ballagási ajándékozás? Próbáltad már egyedi fényképes ballagási ajándéktárggyal feledhetetlenné tenni a nagy napot?

 

Minden diák életében az egyik legszebb és legboldogabb esemény a ballagás, amikor elkezdődik a felnőtté válás folyamata, elhagyják az iskolát, és kilépnek a nagybetűs életbe.

Ballagási fotópanel

Ballagási fotópanel

Éppen ezért nagyon fontos, hogy ezt az eseményt minél emlékezetesebbé tegyék a családtagok, és a barátok a ballagó diákok számára.

Sokszor ez a jeles alkalom a szülők és a barátok számára ugyanakkor igazi fejtörést is okoz, legtöbben tanácstalanok mivel tegyék felejthetetlenné ezt a jeles alkalmat.

 

Éppen ezért, ha az idén te is szeretnél kitörni a plüss, lufi, bonbon hármas kliséjéből, akkor számodra remek megoldás lehet egy egyedi fényképes ballagási ajándék. Természetes, hogy miden diáknak virágcsokrok garmadával kedveskednek a meghívottak, de mi van, ha te ennél egy kicsit többet szeretnél adni? Akkor számodra a lehető legjobb megoldás, ha a ballagási ajándéktárgyaink körül választasz, amit különleges eljárásunk segítségével, egy jó fotóval egyedivé és személyessé tudunk tenni.

 

Miért különleges egy fényképes ballagási ajándék? Mert csak a képzeleted és a kreativitásod szab határt, hogy milyen fotóval, és szöveggel teszed teljesen egyedivé a választott, fotóval díszített ajándékodat.

 

Rákerülhet a ballagó tablófotója, családi kép, vagy páros barátságfotó, de akár az iskolaéveket megörökítő fényképekkel

Egyedi ballagási szalag

Egyedi ballagási szalag

ellátott ballagási ajándékok is jópofa, és emlékezetes megoldást nyújtanak.

 

A fényképes ballagási ajándékok mindemellett a ballagó diákok, osztályok számára is szuper lehetőséget jelentenek, hogy egy fantasztikus osztályképpel, vagy tablóval díszített ajándéktárggyal búcsúzzanak el szeretett tanáruktól, maradandó és személyes emléket állítva az együtt töltött iskolaéveknek.

 

Egyedi fényképes bögre

Egyedi fényképes bögre

Ha az idén Te is úgy döntesz, hogy ismerősöd ballagását vagy tanárotok búcsúztatóját, egy fényképes ballagási ajándékkal teszed fejthetetlenné, akkor nézz körül nálunk, és válassz egy remek fotókristályt, fotópanelt, flaskát, vagy boros címkét, és tedd egyedivé egy szuper fényképpel, hogy ez a ballagás évek múlva is emlékezetes legyen a ballagó diák, vagy tanáraik számára.

Szóval válassz egy szuper fotót, töltsd fel, válassz hozzá egy ajándéktárgyat, után nincs más dolgod, mint hogy 1-2 munkanapon belül átvedd az általad szerkesztett, és ez alapján elkészült fényképes ballagási ajándékot, hogy a ballagás napján a Te ajándékod legyen a legegyedibb, személyre szabott emlék, amely megőrzi az iskolai évek és a ballagás minden pillanatát a most ballagóknak.