fényképes-poháralátét

Fényképes poháralátét, az meg mi?

Mi úgyis tudjuk, ha fényképes ajándéktárgy rajongó vagy, hogy van már fényképes faliórád, naptárad, hűtőmágnesed, és még fényképes bögréid is, és pontosan ezért azt is tudjuk, hogy szükséged van fényképes poháralátétre is.

A fényképes bögréd mellett, ezzel is elérheted, hogy szeretteid, kedvenceid bárhol, és bármikor Veled lehessenek. A konyhaasztalon, a konyhapulton, a dohányzóasztalon, családi, baráti nagy közös evéseknél, irodában, munkahelyi kiskonyhában, egyszóval bárhol.

És ha azt gondolod, hogy ez túl egyszerű termék, akkor még nem tudod, hogy mint minden fényképes ajándék, úgy a poháralátét is ezer és ezerféleképp rendelhető.

Ha bekukkantasz webáruházunkba, akkor Te is láthatod, hogy csak pár percre, és pár kattintásra vagy attól, hogy kedvenc fotóidból fényképes poháralátétet rendelj, akár több pohárkészlet alá egyszerre.

Választhatsz olyat, amin egy kép lesz, de a kedvenc képeidből is állíthatsz össze montázst, írhatsz rá nevet, egy rövid üzenetet.  Akár ajándéknak szánod, akár a saját otthonod akarod feldobni vele, a lényeg, hogy a poháralátétek így már nem csak egyszerű karton kockák lesznek, amik megvédik bútoraid a cseppektől, hanem minden alkalommal egy-egy szeretted, barátod mosolyog vissza Rád egy nem hétköznapi poháralátétről. Vigyázat! Újabb és újabb fényképes poháralátétek rendelésére fognak sarkallni Téged is!!!

Ne késlekedj sokat, gyere és válassz kínálatunkból! Poháralátét tartót is vásárolhatsz hozzájuk, vagy választhatod egyből a 4 db-os fényképes poháralátét készletünket, ami szettben tartalmazza azt is! Kukkantsd meg itt:

https://www.nagyajandek.hu/fenykepes-poharalatet-4db-tartoval

Az már csak hab a tortán, hogy a fényképpel ellátott poháralátéteidet még személyesebbé teheted. A fényképen kívül névvel is elláthatod őket, hogy a lehető legegyedibb legyen.

Választhatsz egy képes, vagy képmontázsos változatot is, a végeredmény mindenképp egyedi és személyes lesz.

+ Tippünk:

Gyere és legyél Te a nyári partyk sztárja, készíttess minden barátodnak, családtagodnak, saját fényképpel, és névvel ellátott, személyre szóló poháralátétet, ami egy apró, ám annál nagyobb örömet okozó, személyre szóló figyelmesség lesz számukra.