Nyári emlékeid újratöltve, egész évre

Egész nyáron utazol, fesztiválozol, és tele a fotóalbumod nyári emlékekkel? Ne hagyd, a telefonodban az összeset, őrizd meg őket különböző fényképes ajándéktárgyakon, hogy mindig szem előtt legyenek. Mert szerintünk a fényképeknek nem, csak a fiókban, albumokban van a helyük, sokkal nagyobb öröm, ha a mindennapokban használt tárgyaidról folyamatosan visszaköszönnek rád.

És hogy mire, és hogyan tudod nyári emlékfotóidat rátenni, ehhez adunk most pár hűsítő nyári tippet neked:

Fényképes kirakó

Fényképes kirakó

Ha már az összes utazást, partyt, és fesztivált letudtad, őrizd meg a kedves emlékeket a hűvös, borús, őszi-téli napokra is.

Elő hát a legjobb fotóiddal, amikhez webáruházunkban rengeteg praktikus, mindennapi használatra kiváló tárgyakat találsz.

Fényképes falióra

Hűvös őszi napokra rögtön választhatsz egy képpel, vagy fotómontázzsal díszített bögrét, faliórát, hűtőmágnest, könyvjelzőt, vagy legújabb termékünket is, a fényképes poháralátétet.

Így a mindennapokban is veled lesznek, szívednek kedves nyári emlékeid.

 

Vagy válassz anyunak, a nagyinak, vagy barátaidnak egy fotópanelt, edényfogót, egérpadot, vagy egy kulcstartót, így ők is részesei lehetnek egy kicsit a nyári nyüzsgésnek, átélhetik utólag is az utazás vagy a nyár hangulatát általa.

A család a téli estéken vacsora után, vagy a baráti társaság egy-egy házibuli alkalmával, is kitörő örömmel fogja fogadni, ha előkerül a nyári nyaralás, vagy fesztivál fotóiból készült különleges, fényképes puzzle így a közös játék öröme mellett, újra felidézhetitek nyári emlékeiteket is, mindenki legnagyobb örömére.

+ Tippünk:

Van aki már ősszel készül a karácsonyra, így számukra is remek ötlet lehet a nyári emlékek fotóival díszített ajándéktárgyakat, akár már ősszel beszerezni nálunk.

Ez csak pár tipp volt részünkről, a fotókat, az ötleteket, és a kreativitásotokat nektek kell hozzáadnotok. Bármelyik fényképes termékünket választjátok is, a mosoly garantált, mert szebb lesz a napod, bárhol is vagy, ha a körülötted lévő használati tárgyak, folyamatosan felidézik számodra a nyár fontos, és kedves pillanatait.

Kalandra fel, vidd magaddal a nyarat Te is a NagyAjándék kínálatában található különleges, és egyedi fényképes ajándékokkal, és csempészd vissza a nyár varázslatos hangulatát az őszi-téli borongós, hideg napokra.