Szeretetre hangolt, fényképes naptárak 2019-re

Már csak alig 4 hónap van az évből, hamarosan kezdődik az év végi láz, karácsony, ajándékok utáni futkosás, és egy pillanat múlva már át is lépünk a következő esztendőbe. Új év, és természetesen új naptár, igen naptár, na de milyen?

Naptár van sokféle van. Kapható asztali, fali, álló, vagy lapozható, kiskutyás, cicás, delfines, de egyedi fényképes falinaptárt biztosan nem kapsz a boltokban az év végi ajándékbeszerző körutadon.

Fényképes falinaptár

Fényképes falinaptár

Ha csak egy sima naptárról lenne szó, nem is írnánk róla. Ez a naptár azonban 12 x többet tud, más naptárnál. 12 saját, egyedi, és utánozhatatlan fényképpel ellátva lesz egyszeri, és megismételhetetlen, és mindebben a Te kreativitásod is benne lesz. Kell ennél több egy naptárrajongónak 2019-re?

Szóval, ha neked is van olyan ismerősöd, akiről tudod, hogy már ilyenkor megveszi a jövő évi naptárát, és használja is minden évben, akkor remek ajándékot adhatsz neki, a fényképes falinaptárral.

És mindezt hogyan? Keress 12 szuper fényképet, a gyerkőcről, a családról, négylábú kedvencről, vagy imádott autójáról, és pár kattintással tedd rá, az általunk kínált naptárak valamelyikére.

Garantáltan, egyedi, szívhez szóló, utánozhatatlan ajándékkal fogod meglepni szerzettedet.

Gondolj csak bele, mekkora öröme lesz hónapról-hónapra, amikor a hónap fordulónál átlapoz a naptárában. Minden egyes hónapnál egy-egy remek és szívének kedves fotót látható, melyben egész hónapban gyönyörködhet.

Fényképes falinaptár

Fényképes falinaptár

Itt valóban csak a Te kreativitásodon múlik, hogy kinek milyen fényképes naptárat készíttetsz, és mivel az ára is szuper kedvező, így megteheted, hogy minden családtagnak rendelsz egyet az újévre, vagy akinek rendelsz, egyszerre többet is készítesz, így az otthonán kívül, az irodában, öltözőben, vagy bárhol a munkahelyén is folyamatosan vele lesznek a naptárán lévő fényképek nyújtotta emlékek.

Mielőtt nekikezdesz egyedi fényképes falinaptáraid megszerkesztésének, jó, ha tudod, hogy választékunkban igen sokféle formátumból választhatsz. Találsz egylapos fényképes teljes éves falinaptárt is, de a legjobb választás a forgatható, 12 lapos falinaptár lehet. Ez nem egy sablon naptár, hanem többféle típus közül tudod kiválasztani a neked tetszőt. Ezután hozzákezdhetsz a 12 fénykép feltöltésének, amit megrendelés után 2-4 munkanapon belül már kézbe is vehetsz.

Nézz körül, webáruházunkban és válassz, álló, fekvő, virágos, vagy névnapos naptárat, amit a rákerülő fényképekkel tehetsz személyessé, szívhez szólóan kedvessé a megajándékozott részére.

2019-ben Te se érd be a tucat naptárakkal! Légy egyedi és szerezz be már most egy szuper 12 különböző fotóval díszített 2019-es falinaptárt tőlünk, magad és a megajándékozott legnagyobb örömére.

Javasoljuk, legyen neked, és szeretteidnek is 2019-ben egyedi fényképes falinaptárotok, gyere és szerkessz egyet nálunk most, várunk szeretettel.