Egyedi fényképes könyvjelzők, kis ajándék, óriási öröm

Mindenkinek van pár igazi könyvmoly ismerőse. Olyanok, akiket nem is látni másképp, csak egy-egy jó könyv társaságában. Vagy lehet, hogy pont Te magad is, ha teheted, éjjel-nappal olvasol, ha bármelyik is igaz rád, akkor ezt az ajándékot imádni fogod.

Miben más az egyedi, vagy a fényképes könyvjelző, más könyvjelzőkkel szemben?

Fényképes könyvjelzők

Fényképes könyvjelzők

Sok mindenben! Első körben már az is egyedivé teszi, hogy fémből készül, így nem gyűrődik. Nem foszlik szét mint a kartonpapír, nem hajlik meg, mint egy műanyag könyvjelző. Anyagát tekintve elnyűhetetlen, szinte örök életű darab.

További különlegessége, hogy egy kis fül segítségével, a könyv lapjára tűzhető, így nem esik ki a könyvből, szinte lehetetlen elveszíteni.

De ha csak ez a két előnye lenne a többi könyvjelzővel szemben, nem is szentelnénk neki külön bejegyzést, de ez a könyvjelző nem csak anyagában különbözik más könyvjelzőktől.

Egyedisége abban áll legfőképp, hogy bármilyen egyedi szöveggel, képpel, vagy fényképpel tudod személyessé tenni, pár perc alatt.

Gyere és nézd meg a választékot webáruházunkban: https://www.nagyajandek.hu/egyedi-fenykepes-konyvjelzo

Válaszd ki a neked tetsző formát, keress pár szuper fényképet, egy szép idézetet, és máris megszerkesztheted, a máshol nem kapható, egyedi, személyre szabott könyvjelződet.

Választhatsz téglalap, vagy kocka formátumot, színben akár fiúnak vagy lánynak valót, a végeredményt úgyis a rákerülő szöveg és fénykép adja meg.

Ha mindig gondot okoznak az ünnepek, mert sok ajándékot kell venned, nálunk biztosan nem fogsz csalódni, mert igen kis költséggel tehetsz szert olyan egyedi ajándékokra, amit üzletben nem tudsz megvásárolni. Mivel közeleg a karácsony, összeállítottunk neked pár fényképes ajándék ötletet, hogy megmutassuk, itt valóban nem az ár, hanem az egyediség az, ami valóban számít.

Ajándék ötletek ki költséggel:

Anyunak: Egyedi fényképes rózsaszín könyvjelző + szív alakú fényképes sminktükör 3580.- Ft
Apunak: Egyedi fényképes kék könyvjelző + a „legjobb apa” feliratos egyedi fém bögre 4780.- Ft
Tesónak: Egyedi fényképes pöttyös könyvjelző + fényképes mobiltok 3780.- Ft
Mamának: Fényképes könyvjelző 3 db képpel + „a világ legjobb nagyijának” fényképes kötény 4880.- FT
Papának: Fényképes könyvjelző 3 db képpel + Szíves – fényképes boros címke 2790.- Ft

Ez csak pár ötlet, ízelítő kínálatunkból, hogy megmutassuk, nem szükséges több tízezer forintot kiadnod, egy-egy telitalálatos, üzletben nem kapható, örök emlékként megmaradó ajándékért, hiszen itt a tárgyakra kerülő fényképek, teszik összehasonlíthatatlanul különlegessé az általad választott ajándékokat.
Pont ezért választottuk mottónknak a következőt:
NagyAjándék – kis dolgok, nagy szívvel!