Fényképes kirakó

Egyedi, izgalmas, játékos. Mi az? Fényképes puzzle.

Ha szeretnéd összekötni a játék élményét az ajándékozással, akkor a fényképes puzzle telitalálat lesz számodra.

Te vagy az ismerősöd imádtok játszani? Van többféle puzzle-tok? Állatos? Autós? Világvárosos? Mona Lisa-s? De olyan még biztosan, nincs amiről a nyári emlékek, a gyermekeid, a szerelmed vagy imádott házi kedvenced mosolyog vissza rád. Most itt az alkalom, hogy szerkessz magadnak pár perc alatt Te is egy szuper egyedi fényképes puzzle-t.
Gyere és válaszd ki hány darabos legyen kedvenc fotós puzzle-d, és azt, hogy egy nagy fotóval, vagy több kicsivel készítsük el. Ezután keress egy vagy több kedvenc fotót, töltsd fel egy kattintással, és ha tetszik, azonnal meg is rendelheted.

Fényképes kirakó

Fényképes kirakó

Kirakóink kiváló minőségű, vastag kartonos elemekből állnak, hogy még többszöri kirakást követően is olyan legyen, mint amikor megérkezett hozzád.

Játék és ajándék egyben, ezért rendelik fényképes kirakóinkat születésnapra, karácsonyra, nászajándéknak egyaránt, de véleményünk szerint, ha csak a játék öröméért rendeled meg, akkor is nagyszerű élményt, önfeledt szórakozást biztosít, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Játék tippünk:
Ha megtetszett az ötlet, hogy neked is saját fényképes puzzle-d legyen, rendelj egyből többet, hogy a családdal vagy a barátaiddal házi puzzle kirakó versenyt rendezhessetek. A játék öröme, és az izgalom mellett, feledhetetlen élmény lesz, a hűvös őszi, téli estéken, a nyári nyaralás, fesztiválok, családi, baráti emlékek felidézése, és ehhez még a fényképalbumot sem kell elővenned, megnyitnod.
Elég, ha előveszed a fényképes puzzle-kat, és miközben kirakjátok, újra átélhetitek a fotókon szereplő képek hangulatát, életérzését.

Térj el a megszokottól, a sablon képekkel kapható puzzle-k után, válassz Te is egyedi, és megismételhetetlen fotós puzzle-t, a végeredmény kizárólag a Te ízlésedet, és kreativitásodat fogja tükrözni, mindezt jóval kedvezőbb áron, mint amennyibe, a játékboltok kínálatában kapható puzze-k kerülnek.

Kell ennél ötletesebb ajándék? Játék, öröm, izgalom, ezt tudja a fényképes puzzle!