Mindig csak pillanatokra emlékszünk, sohasem napokra.

Cesare Pavese

Idézetek – feliratok ajándéktárgyakon

Idézet, egy-egy kedves mondat egyszerűen és könnyen megjeleníthető bármilyen ajándéktárgyon. Legyen szó fényképes könyvjelzőről vagy egyedi bögréről, ezek a kis feliratok mindenhol jól mutatnak. Természetesen fényképpel vagy fényképekkel kiegészítve még szebb és elegánsabb ajándék készíthető.

négyzet alakú fényképes műanyag kulcstartó felirattalEgyik közkedvelt termékünk a fényképes kulcstartó, melynek egyik felén fénykép-, a másik oldalán pedig egy pár szavas üzenet jeleníthető meg. Fontos különbség a hagyományos műanyag kulcstartóval szemben, hogy itt közvetlenül a felületre van rányomva a kép és a felirat, így garantált annak tartóssága. A termék megrendelése során egy 4 soros szöveg adható meg, azonban nem szükséges minden a 4 sort kitölteni. Elég akár egy-egy szó is, pl: Szeretlek! vagy Hiányzol! stb…

Ezeket a szavakat mi minden esetben középre rendezzük és a kulcstartó szélességét figyelembe véve esztétikus méretben jelenítjük meg. Természetesen ez igaz bármely ajándéktárgyunkra. Ballagási ajándékoknál például elég akár egy osztály nevet megadni az egyedi bögre bármely sorában és mi azt automatikusan középre igazítjuk.

Vannak ajándéktárgyaink, ahol a grafika részét képezik a feliratok. Ilyen például apa a hős fotó panelaz Apa a hős fotópanelünk vagy a világ legjobb apukájának kulcstartó. Az édesapáknak szánt ajándéktárgyakkal majd egy külön bejegyzésben is foglalkozni szeretnénk, mert eddigi tapasztalatunk szerint az édesapáknak szánt egyedi ajándéktárgyak igen csak hiányoznak a forgalmazók kínálatából. Természetesen nálunk ezek is megtalálhatóak! 🙂

A képen szereplő fotópanel felirata az egyedi igényeknek megfelelően változtatható. Alapból mi így találtuk ki a grafikát, de az Apa szó kicserélhető Nagyapára, Papára vagy Dédire is. Ha valaki teljesen más feliratot szeretne megadni az alábbi fotópanelre, akkor kérjük, hogy a kapcsolat fül alatt található űrlap kitöltésével azt jelezni szíveskedjen és megszerkesztjük egyedi elképzeléseit. Természetesen a legyártás előtt minden esetben látványtervet küldünk jóváhagyásra és csak ez után kezdődik a termék legyártása.

És ne feledje…egy kis ajándék senkinek sem árt! 😉