Valentin napi fényképes bögre - NagyAjándék.hu

Egyedi fényképes bögrék

Ha már az oviban is bögre lett volna a jeled, akkor ez most neked szól, figyelj!

 

Ha igaz rád, hogy ébredéstől elalvásig a kezedben, vagy a kezed ügyében van kedvenc barátod, a bögréd, és mindegy, hogy kávé, tea, vagy akár üdítő, Te ragaszkodsz porcelán füles barátodhoz, akkor a fényképes bögrét egyenesen imádni fogod.

Hogy miért is kötelező beszerezned egy teljesen egyedi fényképes bögrét magadnak, és még többet ajándéknak?

Egyszerű, mert tudjuk, hogy ha bögremániás vagy, akkor van már smile-is, pöttyös, szívecskés, vicces, idézetes bögréd, de olyan, amelyiken valamelyik szeretted, vagy házi kedvenceid mosolyognak rád egész nap, olyanod még biztosan nincs! 🙂

Fényképes montázs bögre

Fényképes montázs bögre

Nálunk viszont a fényképes bögre az egyik legkeresettebb termék. Ennek oka, a különleges eljárás, ami garantálja, hogy a fotó a bögrén, nem fakul, nem kopik, nem töredezik, és akár egyetlen fotót, vagy egy több fotóból álló montázst kérsz a bögrédre, az garantáltan minőségi, és egyedi “csak az enyém” bögre lesz.

Teljesen mindegy, hogy a párod, a gyerkőceid, távol élő szeretteid, vagy kedvenc kutyád, cicád, leguánod díszíti a bögrédet, az egyszer biztos, hogy vidámságot, és örömöt csempésznek a mindennapjaidba, így a belőle elkortyolgatott nedű is sokkal finomabb.

Nem kell fotóalbumokat mutogatnod, vagy a telefonod fotómappájában keresgélni szeretett családtagjaid, házi kedvenceid fotót,  így ha mostantól a fényképes bögrédből iszol, nem csak Te láthatod egész nap a szívednek kedves személyeket a bögrédről mosolyogni, de ismerőseid, kollégáid is megcsodálhatják, kedvenc fotóidat a bögréden.

Ha már kellően izgatott vagy, és azonnal bele is vágsz egy fényképes bögre megszerkesztésének, akkor megtudod, hogy mennyivel édesebb a kedvenc teád, kakaód, egy hűvös olvasós, pihenős délután, ha a csészéről a kedvesed, a gyerekek, szüleid, vagy kis kedvenceid mosolyognak rád.

Ezen felül a dolgos hétköznapokon is nagy hasznát veszed, ha beszerzel rögtön egyet az irodába is, így az íróasztalon a keretes fénykép helyett, a bögréden lévő fotó színesíti majd a napodat.

Ha Te is szeretnél egyedi fényképes bögrét, itt a helyed: fényképes bögrék webáruházunkban

ahol kedvenc fotód feltöltése után, már csak a kreativitásodon múlik, hogy igazán szuper egyedi fényképes bögréd legyen pár perc alatt.

Válassz egy vagy több szuper fotót, töltsd fel, tedd egyedivé a fotók elhelyezését, és dobd fel egy jó szöveggel, üzenettel, idézettel, így garantált, hogy soha nem lesz 2 egyforma fényképes bögre sehol a világon, hacsak nem rendelsz egyszerre 2-3 egyformát, mert annyira tetszik majd a végeredmény.

A fényképes bögre mindemellett nagyszerű, kedves, és személyes, ugyanakkor pénztárcabarát ajándék is lehet, így a megajándékozott nem egy „tucat nyomott” sokadik bögrével, hanem egy kizárólag számára, és a szívének kedves fotóval díszített bögrével lesz gazdagabb.