Egyedi fényképes ajándék

Életre szóló ajándék nem csak a távolság idejére

Ha túl nagy a távolság, és nem elég a napi rövid videochat sem, akkor itt a megoldás, hogy mindig, és bárhol a szeretteiddel, barátaiddal lehess és apró egyedi fényképes ajándékkal örömet okozz nekik.
 
Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a rég nem látott szüleidhez, a nagyihoz, keresztszülőkhöz, vagy a barátokhoz való ellátogatásod útiköltségéből, most olyan ajándékot küldhetsz nekik, ami nem csak a jelenlegi távol tartást igénylő időszakban, de örökre felejthetetlen emlékkel gazdagítja szeretteidet.
 
Ha azt gondolod, ez csak egy vicc, akkor gyere, és nézz körül a nagyajandek.hu oldalon, ajándék, és használati tárgyaink között, majd keress egy szuper szelfit, vagy egy családi vidám közös képet és pár kattintással el is készítheted, teljesen egyedi, fényképes, szöveges, kreatív ajándékodat.
 
Egyedi fém kávésbögre

Egyedi fém kávésbögre

Amint látni fogod, sok termékünk, postaköltséggel együtt sem haladja meg, egy retúr vonat, vagy buszjegy árát, és a szállítást egyből kérheted a megajándékozott címére.
 
Az elmúlt 2 hónap sláger termékeiből válogattunk nektek egy csokorra valót, ami költséghatékony, de felbecsülhetetlen értékű örök emlék lesz.
 
Kezdjük is mindjárt, az oly népszerű fényképes hűtőmágnessel, ami olyannyira népszerű apró, de mindig látható kedvesség, amit vevőink, szinte mindegyik termék mellé, betesznek a kosárba, kedvező ára, kiváló minősége, és kivitelezése miatt telitalálat lehet, akár több női rokonod, barátnőd számára.
Egyedi borosüvegdoboz

Egyedi borosüvegdoboz

Ha már a konyhában vagyunk, küldhetsz még fényképes köténytedényfogótfényképes bögrétpoharat, a férfiaknak egyedi boros címkét, vagy fa borosüveg tartót, a konyha falára pedig egy fantasztikus, fényképes faliórát.
 
Ha jobban szeretnél hétköznapi használati tárgyakat, azzal sincs gond, mert olvasni szeretőknek választhatsz fényképes könyvjelzőt, a digitálisabbaknak fényképes egérpadot, vagy praktikus falinaptárt.
 
Egyedi kötény

Egyedi kötény

Sokaknak mostanában új jövevénnyel gazdagodott az ismeretségi körük, de jelenleg nem mindenki mehet babalátogatóba, ha nálad is ez a helyzet, válassz a kisbabának egy szép fényképes előkét, és azt varázsold egyedivé, egy szuper fotóval, egy ötletes kis emlékszöveggel.
 
Elő tehát a legkedvesebb fotóiddal, és a kretivitásoddal, gyere és készíts mindenkinek valami apró fényképes ajándékot. Hidd el nagy meglepetést, és örömet, életre szóló ajándékok fognak kikerülni a kezed alól, a megajándékozottak legnagyobb örömére.
 
Győzd le a távolságot szeretettel, és a mosolyoddal, és olyan ajándékkal, aminek egészen biztosan nem lesz “párja” széles-e világon.