Egyedi fényképes ajándékok valentin napra

Egyedi fényképes ajándék Valentin napra kedvesednek

Ha tombol a szerelem és már alig várjátok a Valentin napot akkor most eljött a Ti időtök!

Az idei Valentin nap legyen más, mint az eddigiek.

Ehhez nem kell mást tennetek, mint a megszokott ajándékok Rózsa, bonbon helyett, egyedi fényképes ajándékkal lepjétek meg egymást.

Így egészen biztos elkerülitek a múlandó sablonos ajándékok dömpingét.

Nálunk már egy praliné vagy egy csokor virág árából, teljesen egyedi fényképes ajándéktárgyat rendelhettek.

A Te feladatod csak annyi, hogy keresel egy vagy több fényképet, ami szerelmed szívének  kedves,  ezután a nagyajandek.hu oldalon kiválasztod az ajándéktárgyak közül azt, amire a fényképet szeretnéd tenni, majd egy mozdulattal feltöltöd a fotót és megrendeled a terméket.

Választhatsz kulcstartót, bögrét, szív alakú fém dobozt, puzzle-t, pénztárcát, kötényt, egérpadot. A lényeg az, hogy a kiválasztott ajándékot a feltöltött fényképpel egyedivé tesszük, így lesz egyszeri és megismételhetetlen.

Szíved választottja is sokkal jobban fog örülni, ha ilyen egyedi, személyreszabott ajándékkal leped meg őt.

A virág elhervad, a desszert elfogy, de ezek a fényképes ajándékok, örök emlékként, folyamatos mosolyt csalnak az arcára, amikor használja.

A NagyAjándéknál mindemellett, nem csak Valentin napra, hanem bármilyen más alkalomra, ünnepre találtok megfelelő, és szuper egyedi fényképes ajándéktárgyat. Legyen szó születésnapról, esküvőről, ballagásról, évfordulóról, baba születéséről, nálunk mindenképp megtalálod a legmegfelelőbb ajándékot.

Itt valóban csak a képzeleted és kreativitásod szab határt, az ajándék végső megjelenésének