• Home
  • /
  • Ajándék ötletek
  • /
  • Az idén lepd meg Te is anyukádat valami teljesen egyedivel anyák napja alkalmából!

Az idén lepd meg Te is anyukádat valami teljesen egyedivel anyák napja alkalmából!

Közeleg ismét az anyák napja, és vele a dilemma, mivel is ajándékozzuk meg szeretett édesanyánkat, nagymamánkat, ha szeretnénk kitörni végre a rózsa, desszert, családi fotó keretben bűvköréből.

 

Egyedi fényképes kispárna

Egyedi fényképes kispárna

Az idén válassz Te is valami szuper egyedi, személyes fényképes ajándékot anyák napjára, mert az édesanyák különleges helyen vannak a szívünkben, ezért megérdemlik, hogy szívhez szóló, egyedi ajándékkal és sok-sok szeretettel lepjük meg őt ezen a szép napon.

Miért a fényképes ajándék a legjobb választás ehhez?
Mert az édesanyák amúgy is folyamatosan mutogatják a gyermekeik, unokáik fotóit mindegy a hely, az alkalom, de mindig lapul a táskájukban pár darab papír fotó, és egy egész külön albumnyi a telefonjukon, amit minden ismerősüknek előszeretettel mutogathatnak. Pont ezért telitalálat, ha egy két szép, használati vagy dísztárgyat teszel számára teljesen megismételhetetlenné, és személyre szabottá, azáltal, hogy egy remek fotóval, fotómontázzsal díszítetted, mindezt összesen pár perc alatt megteheted nálunk.

Egyedi fényképes bögre

Egyedi fényképes bögre

Annyira gyorsan és egyszerűen tudsz fényképet feltölteni, és azzal díszített fényképes ajándékot rendelni nálunk, mindezt külső vagy letöltendő alkalmazás nélkül, hogy annál jóval hosszabb az az idő amit anyu ölelő karjaiban töltesz majd, az ajándékod átadásának pillanatában! 🙂
Szóval, ha az idén te is a legegyedibbel szeretnéd megajándékozni szeretett anyukádat, ne késlekedj, válassz ki egy-két kedvenc fotót magadról, családról, anyu kedvenc házi állatáról, és válassz hozzá egy kedves emléktárgyat, akár egy szép ajtódíszt, bögrét, edényfogót, kötényt, hűtőmágnest, kulcstartót, vagy pénztárcát, és varázsold teljesen egyedivé fotóiddal, szeretett anyukád számára.

Így anyukád nem csak egy ajándékkal, de egy folyamatosan szem előtt lévő, szívének kedves fotóban is gyönyörködhet, hogy az idén valóban emlékezetes legyen számára az anyák napja.
És ha anyukádat elkápráztattad figyelmességgel, és egy szuper fotózott ajándékkal, mindenképp lepd meg a nagyit is ezen a szép ünnepen.