Fényképes fémdoboz

Fényképes egyedi fémdobozok

Észrevetted már, hogy napjainkban a fém tároló dobozok, reneszánszukat élik?
 
Az egészen kicsi, zsebben hordhatótól, egészen a nagyobbakig, elég sok mindenre felhasználható.
 
Süti tárolásra, a gyerkőc apró játékainak, apró kincseknek, ékszereknek, apa csavarjainak, és ez csak egy pár dolog a felhasználási lehetőségek közül.
Fényképes fémdoboz
Fényképes fémdoboz
A NagyAjándék.hu-n még ilyen szuper, fedeles fémdobozokat is rendelhetsz, egy apró különleges eltéréssel, hagyományos társaikhoz képest. Bizony ám! Az összes választható fémdoboz fedelét, egy általad feltöltött fényképpel díszítjük, így lesz az egyszerű fémdobozból, egyedi kincs.
Ha nem csak a fényképes dobozt szeretnéd üresen átadni, akkor töltsd meg, a megajándékozott, kedvenc meglepetésével. Ez lehet akár azt a NagyAjándéktól, fényképes kulcstartó, bögre, kötény, kirakó, fotópanel, és még számos, ötletes fényképes ajándéktárgy is.
 
Hölgyeknek kerülhet bele, egyedileg készített bon-bon, vagy apró sütemény. Összeválogathatsz bele, egy szuper varró készletet, vagy megtöltheted a kedvenc kozmetikumaival is. A lényeg úgy is a doboz lesz, amiről szerettei, kedvenc csemetéje, vagy a családja mosolyog rá.
 
Gyerkőcöknek tehetsz bele, gyöngy készletet, apró játékokat, színes édességeket, vagy matricát, gyurmát, kisautókat. A legfontosabb, hogy a doboz tetejére, kedvenc mesehőse, vagy kis házikedvence fotója is felkerülhet.
 
Ha férfi a megajándékozott, könnyű dolgod van, pakolj bele egy szép zokni készletet, vagy válogass össze, pár szuper nyakkendőt és rendezd el benne szépen, de mehet bele akár egy-két kisebb kéziszerszám, vagy autós kiegészítő is.
 
Szóval válassz egy kerek vagy téglalap alakú fémdobozt nálunk, töltsd fel a dobozon elhelyezendő fotót, és már rendelheted is, a szuper egyedi, saját fényképes fémdobozodat, magadnak, vagy ajándékba. 2-3 munkanapon belül, már nálad is lesz az általad egyedivé varázsolt dobozod.